Maklumat Syarikat:

Laman web ini (www.bullmarkets.com) dikendalikan oleh ExpertPro Ltd, sebuah Syarikat yang berdaftar di Saint Lucia, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perkhidmatan Antarabangsa Mwali dengan nombor lesen T2023380. ExpertPro Ltd terletak di Tingkat Bawah, Bangunan Sotheby, Kampung Rodney, Rodney Bay, Gros-Islet, Saint Lucia.

ExpertPro Ltd memiliki dan mengendalikan jenama "BullMarkets".

Amaran risiko:

Kontrak untuk perbezaan ('CFD') adalah produk kewangan yang kompleks, dengan ciri spekulatif, perdagangan yang melibatkan risiko kehilangan modal yang ketara. Berdagang CFD, yang merupakan produk marginal, boleh mengakibatkan kehilangan keseluruhan baki anda. Ingat bahawa leveraj dalam CFD boleh berfungsi untuk kedua-dua kelebihan dan kelemahan anda. Peniaga CFD tidak memiliki, atau mempunyai apa-apa hak untuk, aset pendasar. Berdagang CFD tidak sesuai untuk semua pelabur. Prestasi masa lalu tidak menjadi penunjuk yang boleh dipercayai untuk keputusan masa depan. Ramalan masa depan tidak menjadi penunjuk yang boleh dipercayai untuk prestasi masa depan. Sebelum membuat keputusan untuk berdagang, anda perlu mempertimbangkan dengan teliti objektif pelaburan anda, tahap pengalaman dan toleransi risiko. Anda tidak boleh mendepositkan lebih banyak daripada yang anda bersedia untuk kehilangan. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko yang berkaitan dengan produk yang dijangkakan dan dapatkan nasihat bebas, jika perlu. Sila baca dokumen Pendedahan Risiko kami.

Sekatan Serantau:

ExpertPro Ltd tidak menawarkan perkhidmatan dalam Kawasan Ekonomi Eropah dan juga di beberapa bidang kuasa lain seperti Amerika Syarikat, British Columbia, Kanada dan beberapa kawasan lain.

ExpertPro Ltd tidak mengeluarkan nasihat, cadangan atau pendapat berhubung dengan memperoleh, memegang atau melupuskan sebarang produk kewangan.

ExpertPro Ltd bukan penasihat kewangan.

Pintu Masuk Anda ke Dunia Perdagangan Dalam Talian yang Menarik

BullMarkets menawarkan segala-galanya untuk perdagangan dalam talian yang berjaya.

Dikawal selia oleh Mwali International Services Authority

Kuasa dagangan bersaiz poket anda

Di telefon bimbit sekarang. Cepat & mudah.

Semua yang Anda Perlukan untuk Berdagang di Satu Lokasi Tunggal

  • Akses 160+ CFD pada instrumen popular
  • Pilih akaun dagangan fleksibel
  • Dapatkan carta peringkat teratas & pelaksanaan pantas
  • Gunakan platform dagangan lanjutan

Komited terhadap Kejayaan Anda

Kami berdedikasi sepenuhnya untuk pengalaman anda. Sokongan profesional dan persekitaran perdagangan unik kami disesuaikan untuk melebihi jangkaan anda. Kejayaan anda adalah keutamaan kami.

  • 150+ CFD untuk berdagang
  • 1:500 Leverage sehingga
  • 250$ Deposit Minimum
Mula Berniaga
Amaran Risiko

Dagangan dalam Forex/CFD membawa tahap risiko yang tinggi kepada modal anda disebabkan turun naik pasaran pendasar. Produk ini mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Oleh itu, anda harus memastikan bahawa anda memahami risiko dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan berlesen yang bebas dan sesuai.

Kaedah pembayaran
Untuk membuat deposit lain, anda perlu mengesahkan akaun anda terlebih dahulu.
Fail anda telah ditolak. Sila hubungi sokongan pelanggan.
Saya faham

${UserName},

Tindakan ini tidak tersedia untuk akaun demo.
Tukar ke akaun langsung anda, tambah dana dan mula berdagang.

Bahagian ini terbuka untuk pelanggan sahaja, sila log masuk atau mendaftar